Donderdag, 19 september 2024
“Energetische Healing: Levensenergie in
Balans"
In mijn behandelingen werk ik niet alleen op lichamelijke en emotionele lagen, maar vooral op het energetische niveau. Energetische healing gaat over het herstellen van de natuurlijke stroom van levensenergie, zoals ‘Chi’ of ‘Prana’. Deze energie kan geblokkeerd raken door stress, spanning of emoties.

Wanneer ik energetische healing toepas, stem ik intuïtief af op jouw energie en leg mijn handen op plekken waar ik voel dat er blokkades zijn. Vaak gebruik ik hierbij een energetische hoofd-huid-massage, die helpt om energiekanalen te openen en de balans te herstellen.

Een eenvoudig voorbeeld van healing
We hebben allemaal wel eens meegemaakt dat wanneer iemand verdrietig is, je diegene troost door simpelweg een hand op hun schouder te leggen. Die aanraking kan heel helend zijn, zonder dat je daar echt over nadenkt. Dat is eigenlijk ook een vorm van energetische healing: de energie die je via je handen doorgeeft, helpt om iemand te kalmeren en weer in balans te komen.

Energetische healing werkt op dezelfde manier, maar dan bewust en gericht. Het gaat erom de levensenergie die we allemaal in ons hebben weer te laten stromen. Het is niets mystieks, maar juist iets heel natuurlijks. ✨”

* Een healing zorgt voor balans in jouw energie het betekent niet dat het ziektes geneest!!